A misszió lehetséges: hogyan változtathatja meg az oldal tervét 8 napig

Az eladásra szánt parcellákat általában egy adott projekt szerint tervezik. Ha az új tulajdonosok a területet "maguknak" akarják zónázni, és a lehető legrövidebb idő alatt szükség lehet egy tapasztalt tájtervező segítségére.

A meglévő kert rekonstrukciója gyakorlatunkban érdekes irány. Az elmúlt években divatos lett készen áll a privát ingatlanok megvásárlása és felszerelése, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és tetszése szerint. A főváros építése és a terület további fejlesztése jellemzően legalább 3 évig tart. De a család, amelyben kisgyermek volt, nem tudott ilyen sokáig várni. Végtére is, azt akartam, hogy a kisbabám elvegye az első lépéseit saját házának gyepén. Ez az elképzelés képezte az alapot egy fiatal család által szerzett külvárosi terület újjáépítéséhez.

A megoldandó feladatok

A ragasztott faanyagból készült szilárd faház teljesen elégedett az újonnan gyártott tulajdonosokkal, de a környező terület véleményük szerint nagyon rendetlen volt. A 15 hektáros telek két egyenlőtlen részre oszlott.

Az elülső zóna - az elülső - kétszintes hely volt a fű és a lóhere keverékéből készült "parter" gyepkel. A ház főbejáratához vezető központi utat alkalmi virágzó rózsák díszítették.

A felső szintet megkülönböztette a kék fenyők szokásos ültetése a fém kerítés hátterében.

Az udvarban a kertet ugyanazon lóhere borított kis gyepek uralják.

Az új terv végrehajtása

Miután meghallgattuk a tulajdonosok minden kívánságát, és értékelte a terület tájpotenciálját, több funkcionális zónát szervezünk, amelyek teljes mértékben megfelelnek a fiatal család életmódjának.

A ceremoniális zónában egy dekoratív keverőszegély jelent meg, amely egyesítette a lucfák meglévő ültetését egyetlen összetételre, és az egész terület díszévé vált.

A kert területét jelentősen csökkentették - az üres helyre ültettek díszes cserjéket.

Gyermekek számára egy kis játékkomplexumot és egy aktív gyepet biztosított.

Felnőtteknek a felújított kertben több szabadidős övezet volt:

  • egy grillezővel ellátott pavilon, amely közvetlenül a ház mellett található (korábban létezett, de a változások következtében úgy döntöttek, hogy mázolják, és dekoratív virágágyással díszítik a bejáratot);

  • szolárium napozásra, gyönyörű kilátással a sziklakertekre;

  • férfi zóna kandallóval az intim beszélgetésekhez;

  • a fűzfák alatt álló női rekreációs terület, amely idővel növekvő koronákat fog nőni.

A kerítést a közönséges profi lapokból fadeszkákkal borítottuk. A recepciónak köszönhetően a kert azonnal kényelmesebb lett.

A régi rendetlen gyep helyett tekercselt, mert Gyorsan gyökerezik és azonnal megjeleníti a webhelyet.

A növények gondozása érdekében szervezett öntözőrendszert szerveztek.

A projekt végrehajtása során, amely egy kicsit több mint egy hétig tartott, viszonylag érett fákat és cserjéket ültettünk, gyorsan növekvő növényfajokat, mesterségesen sűrített ültetvényeket próbáltunk használni, hogy a lehető leggyorsabban elérjük a lakható tér érzését. A kert kiderült, hogy kifejező és már a tulajdonosainak is tetszik, bár csak néhány hónapos. Mindenki elégedett volt az eredménnyel.

Loading...